Mikael R. Ryelund (Producer, Director & Editor)
Om mig

PRODUCER, INSTRUKTØR OG KLIPPER

Kreativ, erfaren, struktureret og prisvindende producer, instruktør og klipper med 10 års ledelseserfaring på evigt udkig efter nye interessante projekter til at dulme skabertrangen. Jeg klipper i Premiere Pro og Avid hos producent eller i egen suite.

BAGGRUND

Jeg har siden 1996 arbejdet non-stop med film og video som både producer, instruktør og klipper på hundredevis af projekter lige fra trailers og reklamefilm til store brandingprojekter og dokumentarfilm. Mit brede arbejdsområde har givet mig en massiv erfaringsbase med film- og videoproduktion.

I 1998 Stiftede jeg selskabet SANZABOE PRODUCTION A/S der gennem 00’erne og frem til 2008 producerede talrige corporate præsentationer, reklamefilm, in-store film, undervisningsfilm og trailers for store danske selskaber, tv-stationer og organisationer som Care Danmark, Matas, Dansk Industri og Ford Motor Company.

PROJEKTER

I 2008 skiftede mit fokus fra Sanzaboe Production til freelancearbejde for blandet andet DR (dokumentar, Skattely), Wil Film (TV-serie, Ninjago), Bullitt Film (dokumentar, Lethal Fake Medicine) og Novo Nordisk FilmSolutions (branding, corporate og dokumentar). Kun afbrudt af et ophold i Mellemamerika på to år, så har jeg siden 2010 arbejdet freelance for blandet andet Novo Nordisk interne filmselskab, hvor jeg producerede, instruerede og klippede internationale kampagne- og brandingfilm med optagelser i blandt andet USA, Mexico, Brasilien, Kina, Mellemøsten og Europa, og med budgetter på op til DKK 1.500.000.


Sideløbende har jeg  klippet trailers og dokumentar for blandt andet TV 2, Monday Media og løst corporate kommunikationsopgaver for Capgemini. Der har også været tid til et par pro bono projekter som fx musikvideoen Fractions by Sparkling.


I dag arbejder jeg fortsat i hele landet som freelancer for TV-stationer, produktionsselskaber og virksomheder.